Budu psát o všem co mě zajímá a toho je opravdu hodně.. :) Jedná se o můj 1 blog proto prosím o shovívavost a prominutí případných nedostatků.. jak stylistických tak gramatických :)

Existuje v dnešní době ideální partner(ka)??

31. 3. 2014 18:09
Rubrika: Nezařazené | Štítky: partnerka , partner , vztah , vlastnosti

Samozřejmě že existuje! Jen jste se pravděpodobně dosud nepotkali, nebo jste se potkali, ale nebyl čas blíže se poznat a nebo jste tento čas měli a poznali se, ale tento partner nespňoval některé z vašich „náročných“ kritérií.

Tento příspěvek Vám partnera(rku) nenajde, ale mohl by Vám v tom pomoci. Jak tedy na to, aby jste šli štěstí naproti. V zásadě existují 2 varianty:

Snížení náročnosti kritérií, nebo aby vstoupila ve známost tabulka ideálních dovedností pro každé pohlaví, které si daný jedinec bude dříve či později muset osvojit.

Jaké vlastnosti by tedy měl mít Vás ideální partner muž? Skuste si vzít papírek a napsat zhruba 10 vlastností, které by měl mít. Zkuste si vybavit někoho z okolí kdo většinou z těchto vlastností oplývá.

Jakými vlastnostmi by měla oplývat Vaše budoucí partnerka? Obdobně zkuste napsat 10 vlastností, která by Vám imponovalo kdyby měla Vaše budoucí žena.

Je ideální když se Vám podaří nalézt partnera/partnerku, který(á) bude splňovat co nejvíce těchto kritérií. 100% ní shoda asi panovat nebude, ale čím více upravíte kritéria, nebo osobu 2hého pohlaví, tím snad budete konečně spokojení. Ovšem jde o to zda takový idylický vztah nebude až příliš umělým.

Nikdo není dokonalý a musíme brát osobu druhého pohlaví takovou jaká je. Mnohdy je to težké, ale jde to. Partner(ka) by ale měl spňovat zhruba 70% kritérií, abychom mu jeho nedokonalost nedávali najevo a nedocházelo tak ke zbytečným problémům ve vztahu.

Problémem v hledání partnera (rky) může být problém, že nepoznáme, zda je zadaný nebo volný. (na čele to napsané nemá :)) Zde bych se nebál i aktivity osoby něžného pohlaví, když se Vám daný kluk líbí, tak se nebojte mu to říci. Mohou nastat 2 varianty - jedna s dobrým koncem… Kdyby jste svou šanci promarnily už by taky nemusela přijít.

Ideální vlastnosti ŽENY: usměvavá; kladný vztah k dětem; dobrá kuchařka (pekařka )- ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem; dobrá hodpodyně (uklizená domácnost + finanční hospodárnost); jazyková nadanost (aby se vzájemně doplňovala s partnerem technického typu - existují i páry, kde je to obráceně…);

Ideální vlastnosti MUŽE: hodný (žádný násilník); kladný vztah k dětem; schopný zabezpečit rodinu po finanční stránce; všímavý; schopný zastat typicky mužské práce (nebo schopný vydělat na hodinového manžela :))

Mnohdy nám může přijít, že už je pozdě, že na nás nikdo nečeká a že zůstaneme na ocet. Na každého čeká princ nebo princezna jen ho musíme v tom druhém umět OBJEVIT. K tomu ať nám pomáhá Bůh. Amen 

 

Zobrazeno 1637×

Komentáře

ObiSkyWalker

Díky za pěkný článek. Jednu věc bych určitě doplnil, a to nezapomenout se za svého partnera modlit.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio